Cauti trotineta electrica evomag? Oferte si Reduceri - 829 produse

Vezi trotineta electrica evomag disponibil in zeci de magazine online si alege produsul la pretul cel mai mic. Am gasit peste 829 produse disponibile la cautare pe care le poti alege dupa magazin, reducere sau brand. In cazul in care nu exista nici o reducere curenta pentru cautarea ta: trotineta electrica evomag, poti verifica oricand disponibilitatea acestuia in magazinul tau online favorit. Retine faptul ca reducerile sau ofertele curente pentru trotineta electrica evomag sunt in numar limitat iar disponibilitatea acestuia s-ar putea sa nu mai existe acum.

Reduceri de sezon

DEPOZITARE VEHICULE ELECTRICE Prezentarea serviciului: Pentru zilele in care va fi zapada afara sau prea frig pentru o plimbare placuta sau pleci in vacanta evoMAG iti pune la dispozitie acest serviciu: IMPORTANT: Pretul afisat este pentru un abonament lunar si intra in vigoare conform termenilor de mai jos. Evomag.ro pune la dispoziaia clienailor, pe site, posibilitatea de a rezerva un spaaiu pentru serviciul de depozitare vehicule electrice. SERVICIUL DEPOZITARE se aplica doar pentru vehicule electrice de mici dimensiuni: trotinete, scutere și este disponibil pentru rezervare pe site pentru urmatoarele perioade: 1 luni, 6 luni .... Evomag.ro în calitate de depozitar preia de la clientul deponent vehiculul menaionat în formularul de comanda completat  pe site la plasarea unei comenzi de rezervare a unui spaaiu de depozitare. Imobilul în care marfurile sunt depozitate este apt pentru pastrarea în siguranaa a vehiculelor predate de catre deponent. Prin plasarea unei comenzi pe site și plata preaului aferent serviciului de depozitare ales de catre client, acesta rezerva spaaiul urmând sa se prezinte în showroom în termen de maxim 5 zile lucratoare în vederea predarii vehiculului în baza unui proces verbal de predare-primire. Comanda plasata pe site trebuie urmata de încheierea procesului verbal de predare primire. Numai prin parcurgerea celor 2 etape obligatorii, contractul de depozit se considera încheiat între depozitar și deponent.  Obligaaiile Depozitarului - Asigura spaaiul de depozitare în stare corespunzatoare; - Asigure pastrarea vehiculului în condiaii de siguranaa, spaaiul beneficiind de servicii de paza; - Elibereaza deponentului vehiculul depozitat la expirarea perioadei de depozitare, dupa achitarea integrala de catre deponent a serviciilor de depozitare. Obligaaiile Deponentului - Preda vehiculul în buna stare de funcaionare și de curaaenie, conform procesului verbal de predare primire care descrie starea generala a vehiculului. Nu se preiau în depozit vehicule defecte, murdare, cu urme de noroi. - Preia vehiculul din spaaiu la expirarea perioadei de depozitare, numai în prezenaa unui reprezentant Evomag și numai dupa achitarea integrala a serviciilor de depozitare; - Achita la preluare contravaloarea integrala a serviciilor de depozitare, în cazul în care a depașit termenul iniaial pentru care spaaiu de depozitare a fost rezervat.   În cazul în care deponentul nu achita integral contravaloarea serviciilor de depozitare corespunzator perioadei integrale în care bunul a fost lasat în depozitul Evomag, Depozitarul are drept de retenaie a bunului pâna la plata integrala preaului serviciilor de depozitare.    

Verifica trotineta electrica evomag direct in magazinul preferat.

flanco
Disponibil la cautare
Verificat acum: 5 ore
cel
Disponibil la cautare
Verificat acum: 5 ore
Emag
Disponibil la cautare
Verificat acum: 5 ore
Elefant
Disponibil la cautare
Verificat acum: 5 ore
evomag
Disponibil la cautare
Verificat acum: 5 ore
* Verificati pretul si disponibiliatea direct in magazinele afisate. Ofertele curente nu sunt verificate in timp real iar diferente pot sa apara.

Trotineta electrica evomag la Pret Mic

Verifica trotineta electrica evomag direct in magazinul tau preferat si alege oferta care ti se potriveste. Cautarea facem pe cat mai multe magazine online, astfel incat sa ai intodeauna de unde alege. Retine totusi faptul ca uneori disponibilitatea pentru trotineta electrica evomag trebuie verificata manual in magazinul preferat, acesta nefiind urmarit constant in timp real.

Estimam peste 1,360 produse disponibile la cautare pentru trotineta electrica evomag. Acest numar poate sa difere de la un magazin la altul. In cazul in care nu reusim sa gasim nici un produs, poti oricand alege oricare dintre magazine online si poti verifica manual produsul sau termenul cautat.

Iti recomandam inainte de oricare achizitie, sa verifici acelasi produs pe mai multe magazine astfel incat sa te asiguri ca nu ratezi nici o oferta. Trotineta electrica evomag poate fi furnizat de mai multe firme si branduri, pretul acestuia fiind diferit depinzand de locul de unde il achizitionezi. Trotineta electrica evomag la pret mic poate fi gasit de regula in perioada sarbatorilor, dar nu numai. Magazine si branduri de renume au oferte de pret frecvent, tu trebuie doar sa le urmaresti.

 • Intrebari Frecvente

  Cum gasesti cel mai mic pret pentru trotineta electrica evomag?

  Atunci cand vrei sa gasesti trotineta electrica evomag la cel mai mic pret, iti recomandam sa verifici mai multe magazine online si sa faci o comparatie.

  Care magazine online au trotineta electrica evomag?

  Lista magazinelor este afisata atunci cand gasim o oferta curenta sau trotineta electrica evomag la pret mic in oricare dintre acestea.

  Care sunt cele mai cautate magazine pentru trotineta electrica evomag?

  Poti gasi trotineta electrica evomag in numeroase magazine online. Facem cautarea in peste 100 dintre acestea.