Cauti tester utp? Oferte si Reduceri - 1,194 produse

Vezi tester utp disponibil in zeci de magazine online si alege produsul la pretul cel mai mic. Am gasit peste 1,194 produse disponibile la cautare pe care le poti alege dupa magazin, reducere sau brand. In cazul in care nu exista nici o reducere curenta pentru cautarea ta: tester utp, poti verifica oricand disponibilitatea acestuia in magazinul tau online favorit. Retine faptul ca reducerile sau ofertele curente pentru tester utp sunt in numar limitat iar disponibilitatea acestuia s-ar putea sa nu mai existe acum.

Reduceri de sezon

Testerul de cablu de la Gembird este un device care diagnosticheaza configurarea retelei si a cablurilor USB. Cu LED-urile de pe ambele unitati master cat si de unitatea de la distanta, puteti citi cu usurinta starea conexiunii. In plus, unitatea de la distanta este proiectat sa se ataseze la master, si, prin urmare, aveti posibilitatea sa le transportati cu usurinta impreuna fara a se deteriora.

Testeaza: USB (A/A), USB (A/B), 100Base-TX, 1000Base-TX, Token Ring, EIA/TIA568A/568B and RJ11/RJ12 modular cables

Necesita o baterie de 9V (nu este inclusa).

Tester cablu UTP Kemot, 4 perechi de cate 2 fire sau coaxial cu mufe BNC.

Verifica tester utp direct in magazinul preferat.

flanco
Disponibil la cautare
Verificat acum: 2 ore
evomag
Disponibil la cautare
Verificat acum: 2 ore
cel
Disponibil la cautare
Verificat acum: 2 ore
decathlon
Disponibil la cautare
Verificat acum: 2 ore
Elefant
Disponibil la cautare
Verificat acum: 2 ore
* Verificati pretul si disponibiliatea direct in magazinele afisate. Ofertele curente nu sunt verificate in timp real iar diferente pot sa apara.

Tester utp la Pret Mic

Verifica tester utp direct in magazinul tau preferat si alege oferta care ti se potriveste. Cautarea facem pe cat mai multe magazine online, astfel incat sa ai intodeauna de unde alege. Retine totusi faptul ca uneori disponibilitatea pentru tester utp trebuie verificata manual in magazinul preferat, acesta nefiind urmarit constant in timp real.

Estimam peste 2,341 produse disponibile la cautare pentru tester utp. Acest numar poate sa difere de la un magazin la altul. In cazul in care nu reusim sa gasim nici un produs, poti oricand alege oricare dintre magazine online si poti verifica manual produsul sau termenul cautat.

Iti recomandam inainte de oricare achizitie, sa verifici acelasi produs pe mai multe magazine astfel incat sa te asiguri ca nu ratezi nici o oferta. Tester utp poate fi furnizat de mai multe firme si branduri, pretul acestuia fiind diferit depinzand de locul de unde il achizitionezi. Tester utp la pret mic poate fi gasit de regula in perioada sarbatorilor, dar nu numai. Magazine si branduri de renume au oferte de pret frecvent, tu trebuie doar sa le urmaresti.

 • Intrebari Frecvente

  Cum gasesti cel mai mic pret pentru tester utp?

  Atunci cand vrei sa gasesti tester utp la cel mai mic pret, iti recomandam sa verifici mai multe magazine online si sa faci o comparatie.

  Care magazine online au tester utp?

  Lista magazinelor este afisata atunci cand gasim o oferta curenta sau tester utp la pret mic in oricare dintre acestea.

  Care sunt cele mai cautate magazine pentru tester utp?

  Poti gasi tester utp in numeroase magazine online. Facem cautarea in peste 100 dintre acestea.