Cauti ssd samsung 970 evo plus 1tb? Oferte si Reduceri - 355 produse

Vezi ssd samsung 970 evo plus 1tb disponibil in zeci de magazine online si alege produsul la pretul cel mai mic. Am gasit peste 355 produse disponibile la cautare pe care le poti alege dupa magazin, reducere sau brand. In cazul in care nu exista nici o reducere curenta pentru cautarea ta: ssd samsung 970 evo plus 1tb, poti verifica oricand disponibilitatea acestuia in magazinul tau online favorit. Retine faptul ca reducerile sau ofertele curente pentru ssd samsung 970 evo plus 1tb sunt in numar limitat iar disponibilitatea acestuia s-ar putea sa nu mai existe acum.

Reduceri de sezon

SSD-ul care merge mai departe Performanta maxima, modernizata. Mai rapid decat modelul 970 EVO, modelul 970 EVO Plus este alimentat de cea mai recenta tehnologie V-NAND si de optimizare a firmware-ului. Maximizeaza potentialul latimii de banda NVMe pentru unitati cu capacitati de pana la 2TB, cu o fiabilitate de pana la 1200 TBW.   Viteza SSD de ultima generatie Modelul 970 EVO Plus atinge viteze de citire / scriere secventiale de pana la 3.500 / 3.300 MB / s, cu pana la 53% mai rapid decat EVO 970. Ultimul V-NAND, care aduce o performanta mai mare si o eficienta energetica mai mare, impreuna cu un firmware optimizat, un controler Phoenix si un boost Intelligent TurboWrite.   Flexibilitatea designului Urmatorul pas in evolutia NVMe SSD. 970 EVO Plus stocheaza pana la 2TB pe un factor de forma compact M.2 (2280), extinzand considerabil capacitatea de stocare si economisind spatiu pentru alte componente. Tehnologia inovativa de la Samsung iti ofera capacitatea de a face mai mult si sa realizezi mai multe.   Durabilitate exceptionala Noul standard in performanta sustenabila. Cu pana la 1.200 TBW, obtinand cu 50 la suta mai mult decat de la generatia precedenta. 970 EVO Plus ofera durabilitate exceptionala datorita calitatii Samsung si tehnologiei V-NAND de ultima ora.   Fiabilitate inegalabila Obtii un nou nivel de incredere in SSD-ul tau. Controlerul avansat placat cu nichel de la Samsung si placa de dispersie a caldurii de la 970 EVO Plus permite disiparea superioara a caldurii. Dynamic Thermal Guard monitorizeaza si mentine temperaturile optime de functionare in mod automat, pentru a minimiza scaderile de performanta.  

Verifica ssd samsung 970 evo plus 1tb direct in magazinul preferat.

pcgarage
Disponibil la cautare
Verificat acum: 5 ore
flanco
Disponibil la cautare
Verificat acum: 5 ore
evomag
Disponibil la cautare
Verificat acum: 5 ore
vexio
Disponibil la cautare
Verificat acum: 5 ore
itgalaxy
Disponibil la cautare
Verificat acum: 5 ore
* Verificati pretul si disponibiliatea direct in magazinele afisate. Ofertele curente nu sunt verificate in timp real iar diferente pot sa apara.

Ssd samsung 970 evo plus 1tb la Pret Mic

Verifica ssd samsung 970 evo plus 1tb direct in magazinul tau preferat si alege oferta care ti se potriveste. Cautarea facem pe cat mai multe magazine online, astfel incat sa ai intodeauna de unde alege. Retine totusi faptul ca uneori disponibilitatea pentru ssd samsung 970 evo plus 1tb trebuie verificata manual in magazinul preferat, acesta nefiind urmarit constant in timp real.

Estimam peste 963 produse disponibile la cautare pentru ssd samsung 970 evo plus 1tb. Acest numar poate sa difere de la un magazin la altul. In cazul in care nu reusim sa gasim nici un produs, poti oricand alege oricare dintre magazine online si poti verifica manual produsul sau termenul cautat.

Iti recomandam inainte de oricare achizitie, sa verifici acelasi produs pe mai multe magazine astfel incat sa te asiguri ca nu ratezi nici o oferta. Ssd samsung 970 evo plus 1tb poate fi furnizat de mai multe firme si branduri, pretul acestuia fiind diferit depinzand de locul de unde il achizitionezi. Ssd samsung 970 evo plus 1tb la pret mic poate fi gasit de regula in perioada sarbatorilor, dar nu numai. Magazine si branduri de renume au oferte de pret frecvent, tu trebuie doar sa le urmaresti.

 • Intrebari Frecvente

  Cum gasesti cel mai mic pret pentru ssd samsung 970 evo plus 1tb?

  Atunci cand vrei sa gasesti ssd samsung 970 evo plus 1tb la cel mai mic pret, iti recomandam sa verifici mai multe magazine online si sa faci o comparatie.

  Care magazine online au ssd samsung 970 evo plus 1tb?

  Lista magazinelor este afisata atunci cand gasim o oferta curenta sau ssd samsung 970 evo plus 1tb la pret mic in oricare dintre acestea.

  Care sunt cele mai cautate magazine pentru ssd samsung 970 evo plus 1tb?

  Poti gasi ssd samsung 970 evo plus 1tb in numeroase magazine online. Facem cautarea in peste 100 dintre acestea.