Cauti motocicleta electrica? Oferte si Reduceri - 1,019 produse

Vezi motocicleta electrica disponibil in zeci de magazine online si alege produsul la pretul cel mai mic. Am gasit peste 1,019 produse disponibile la cautare pe care le poti alege dupa magazin, reducere sau brand. In cazul in care nu exista nici o reducere curenta pentru cautarea ta: motocicleta electrica, poti verifica oricand disponibilitatea acestuia in magazinul tau online favorit. Retine faptul ca reducerile sau ofertele curente pentru motocicleta electrica sunt in numar limitat iar disponibilitatea acestuia s-ar putea sa nu mai existe acum.

Reduceri de sezon

Motocicleta electrica Peg Perego Ducati Mini Fairy, 6V, 1 an +, Roz Mov Ducati Mini Fairy, maxi fun! Motocicleta electrica pentru copii, cu lumini si sunete

Aceasta motocicleta BMW electrica combina stilul sportiv cu caracteristici minunate pentru copii, iar culoarea alb stralucitor o face și mai atragatoare. Aceasta motocicleta are doua claxoane și alte accesorii care îi dau un aspect realist. Având doua viteze înainte și înapoi controlate prin intermediul unei pedale, aceasta este flexibila și sigura. Datorita dispozitivului muzical încorporat controlat printr-o cheie, va puteai bucura de muzica imediat atunci când porniai motocicleta. Este ideala pentru a obișnui copiii cu echilibrul și coordonarea, le va da încredere și în același timp le va oferi un mod de joaca aventuros și activ. Montarea este foarte ușoara. Culoare: Alb Dimensiune: 106,8 x 50 x 65,7 cm (L x l x Î) Material: Plastic Cu licenaa și originala Capacitate maxima: 30 kg Motor: DC 6V / 30 W Baterie: 6 V / 7 Ah Încarcator: DC 8V / 750 mA Viteza: 2,8 - 4 km/h 2 claxoane Dispozitiv muzical încorporat controlat printr-o cheie Viteze înainte și înapoi controlate prin intermediul unei pedale de picior Montare ușoara Avertisment:A fi folosita sub supravegherea unui adult Avertisment: Nu utilizaai aceasta jucarie în alte zone decât cele private, deoarece, în caz contrar pot aparea posibile pericole Avertisment: Nu este potrivita pentru copii sub 36 de luni

Aceasta motocicleta BMW electrica combina stilul sportiv cu caracteristici minunate pentru copii, iar culoarea roșu stralucitor o face și mai atragatoare. Aceasta motocicleta are doua claxoane și alte accesorii care îi dau un aspect realist. Având doua viteze înainte și înapoi controlate prin intermediul unei pedale, aceasta este flexibila și sigura. Datorita dispozitivului muzical încorporat controlat printr-o cheie, va puteai bucura de muzica imediat atunci când porniai motocicleta. Este ideala pentru a obișnui copiii cu echilibrul și coordonarea, le va da încredere și în același timp le va oferi un mod de joaca aventuros și activ. Montarea este foarte ușoara. Culoare: Roșu Dimensiune: 106,8 x 50 x 65,7 cm (L x l x Î) Material: Plastic Cu licenaa și originala Capacitate maxima: 30 kg Motor: DC 6V / 30 W Baterie: 6 V / 7 Ah Încarcator: DC 8V / 750 mA Viteza: 2,8 - 4 km/h 2 claxoane Dispozitiv muzical încorporat controlat printr-o cheie Viteze înainte și înapoi controlate prin intermediul unei pedale de picior Montare ușoara Avertisment: A fi folosita sub supravegherea unui adult Avertisment: Nu utilizaai aceasta jucarie în alte zone decât cele private, deoarece, în caz contrar pot aparea posibile pericole Avertisment: Nu este potrivita pentru copii sub 36 de luni

Aceasta motocicleta BMW electrica combina stilul sportiv cu caracteristici minunate pentru copii, iar culoarea alb stralucitor o face si mai atragatoare. Aceasta motocicleta are doua claxoane si alte accesorii care ii dau un aspect realist. Avand doua viteze inainte si inapoi controlate prin intermediul unei pedale, aceasta este flexibila si sigura. Datorita dispozitivului muzical incorporat controlat printr-o cheie, va puteti bucura de muzica imediat atunci cand porniti motocicleta. Este ideala pentru a obisnui copiii cu echilibrul si coordonarea, le va da incredere si in acelasi timp le va oferi un mod de joaca aventuros si activ. Montarea este foarte usoara.

Verifica motocicleta electrica direct in magazinul preferat.

evomag
Disponibil la cautare
Verificat acum: 8 ore
decathlon
Disponibil la cautare
Verificat acum: 8 ore
Elefant
Disponibil la cautare
Verificat acum: 8 ore
itgalaxy
Disponibil la cautare
Verificat acum: 8 ore
vexio
Disponibil la cautare
Verificat acum: 8 ore
* Verificati pretul si disponibiliatea direct in magazinele afisate. Ofertele curente nu sunt verificate in timp real iar diferente pot sa apara.

Motocicleta electrica la Pret Mic

Verifica motocicleta electrica direct in magazinul tau preferat si alege oferta care ti se potriveste. Cautarea facem pe cat mai multe magazine online, astfel incat sa ai intodeauna de unde alege. Retine totusi faptul ca uneori disponibilitatea pentru motocicleta electrica trebuie verificata manual in magazinul preferat, acesta nefiind urmarit constant in timp real.

Estimam peste 1,111 produse disponibile la cautare pentru motocicleta electrica. Acest numar poate sa difere de la un magazin la altul. In cazul in care nu reusim sa gasim nici un produs, poti oricand alege oricare dintre magazine online si poti verifica manual produsul sau termenul cautat.

Iti recomandam inainte de oricare achizitie, sa verifici acelasi produs pe mai multe magazine astfel incat sa te asiguri ca nu ratezi nici o oferta. Motocicleta electrica poate fi furnizat de mai multe firme si branduri, pretul acestuia fiind diferit depinzand de locul de unde il achizitionezi. Motocicleta electrica la pret mic poate fi gasit de regula in perioada sarbatorilor, dar nu numai. Magazine si branduri de renume au oferte de pret frecvent, tu trebuie doar sa le urmaresti.

 • Intrebari Frecvente

  Cum gasesti cel mai mic pret pentru motocicleta electrica?

  Atunci cand vrei sa gasesti motocicleta electrica la cel mai mic pret, iti recomandam sa verifici mai multe magazine online si sa faci o comparatie.

  Care magazine online au motocicleta electrica?

  Lista magazinelor este afisata atunci cand gasim o oferta curenta sau motocicleta electrica la pret mic in oricare dintre acestea.

  Care sunt cele mai cautate magazine pentru motocicleta electrica?

  Poti gasi motocicleta electrica in numeroase magazine online. Facem cautarea in peste 100 dintre acestea.