Cauti marc opolo culoarea bej? Oferte si Reduceri - 604 produse

Vezi marc opolo culoarea bej disponibil in zeci de magazine online si alege produsul la pretul cel mai mic. Am gasit peste 604 produse disponibile la cautare pe care le poti alege dupa magazin, reducere sau brand. In cazul in care nu exista nici o reducere curenta pentru cautarea ta: marc opolo culoarea bej, poti verifica oricand disponibilitatea acestuia in magazinul tau online favorit. Retine faptul ca reducerile sau ofertele curente pentru marc opolo culoarea bej sunt in numar limitat iar disponibilitatea acestuia s-ar putea sa nu mai existe acum.

Reduceri de sezon

Grupul de lucru pentru piele Argint. Pielea utilizata in acest produs provine de la tabacari ecologice ecologice care au fost testate si certificate conform protocolului Leather Working Group. In interior buzunare suplimentare. Compartiment incheiat. Poseta de purtat pe umar. Curea atasabila cu reglare. Nu incape format A4. Adancimea: 12 cm. Inaltimea: 31 cm. Latimea la baza: 31,5 cm.

Fason drept. Picior drept. Talia inaltata. Incheiere cu nasture si fermoar. Buzunare oblice. Stofa flexibila si subtire. Latimea in talie: 37 cm. Latimea in solduri: 48 cm. Inaltimea taliei: 28 cm. Latimea in partea de jos: 23 cm. Latimea piciorului: 29 cm. Lungimea: 105 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 36.

Acest produs este fabricat din cel putin 50% bumbac organic, care este cultivat fara utilizarea substantelor chimice periculoase pentru sanatate, a pesticidelor chimice sau a ingrasamintelor artificiale. Fason drept. Maneca lunga. Linia umerilor lasata. Incheiere cu nasturi. Material tricotat, flexibil si flexibil. Tricot ornamentat. Lungimea manecii (masurata de la decolteu): 78 cm. Lungimea: 57 cm. Latimea la subrat: 53 cm. Dimensiunile date pentru marimea: S.

Bumbacul organic este cultivat fara utilizarea substantelor chimice periculoase pentru sanatate, a pesticidelor chimice sau a ingrasamintelor artificiale. Fason lejer. Maneca lunga. Linia umerilor lasata. Model cu un guler stand-up. Maneci cu mansete incheiate. Buzunar pe piept. Incheiere cu nasturi. Stofa subtire, inflexibila. Lungimea manecii (masurata din gulerul drept): 71 cm. Lungimea: 90 cm. Latimea la subrat: 47 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 36.

Tencel este o tesatura asemanatoare matasei realizata din celuloza din lemn. Acest material este produs intr-un proces de productie durabil, fara utilizarea substantelor toxice. Fason lejer. Maneci cu mansete incheiate. Model cu un guler stand-up. Buzunar pe piept. Linia umerilor lasata. Incheiere cu nasturi. Stofa subtire, inflexibila. Lungimea manecii (masurata din gulerul drept): 72 cm. Lungimea: 64 cm. Latimea la subrat: 54 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 36.

Bumbacul organic este cultivat fara utilizarea substantelor chimice periculoase pentru sanatate, a pesticidelor chimice sau a ingrasamintelor artificiale. Incheiere cu nasture si fermoar. Fason slim. Buzunare oblice. Material subtire. Latimea in talie: 40 cm. Latimea in solduri: 50 cm. Inaltimea taliei: 26 cm. Latimea in partea de jos: 25 cm. Lungimea: 49 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 31.

Material neted. Cutie tifonata, intarita. Talpa din guma. Spatele calcaiului rigidizat. Interior din piele. Model cu toc plat. Lungimea brantului pentru marimea este de: 23 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

(OCS) ORGANIC CONTENT STANDARD. Produsele cu acest certificat contin cel putin 50% fibre naturale organice nu au pesticide sintetice sau ingrasaminte chimice. Talie inalta. Incheiere cu nasture si fermoar. Elastic in talie cu snururi. Picior lejer. Doua buzunare laterale. Stofa subtire, inflexibila. Latimea in talie: 39 cm. Latimea in solduri: 50 cm. Inaltimea taliei: 30 cm. Latimea in partea de jos: 20 cm. Latimea piciorului: 31 cm. Lungimea piciorului. 97,5 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 36.

Bumbacul organic este cultivat fara utilizarea substantelor chimice periculoase pentru sanatate, a pesticidelor chimice sau a ingrasamintelor artificiale. Fason lejer. Decolteu rotund. Model cu imprimeu. Lungimea: 51 cm. Latimea la subrat: 59 cm. Dimensiunile date pentru marimea: S.

Fason lejer. In fata buzunar. Buzunare oblice. Model cu guler. Are crapatura. Stofa subtire, inflexibila. Lungimea: 134 cm. Latimea la subrat: 47 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 36.

Acest produs a fost cusut din bumbac organic certificat care este cultivat si recoltat din plante nemodificate genetic, fara utilizarea ingrasamintelor sau pesticidelor. nic este mai ecologic, iar produsele realizate Fason in clos. In talie banda larga, elastica. Buzunare oblice. Model cu captuseala. Stofa subtire, inflexibila. Latimea in talie: 36 cm. Lungimea: 53 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 36.

Bumbacul organic este cultivat fara utilizarea substantelor chimice periculoase pentru sanatate, a pesticidelor chimice sau a ingrasamintelor artificiale. Fason lejer. Linia umerilor lasata. Doua buzunare laterale. Gluga stransa cu snururi. Tricot neted. Finisaj din manseta. Lungimea manecii (masurata de la gluga): 84 cm. Lungimea: 73 cm. Latimea la subrat: 59 cm. Dimensiunile date pentru marimea: M.

Acest produs este fabricat din bumbac organic. Fason lejer. Elastic in talie cu snururi. Buzunare oblice. Talie inalta. Stofa subtire, inflexibila. Latimea in talie: 36 cm. Latimea in solduri: 52 cm. Inaltimea taliei: 33 cm. Latimea in partea de jos: 27 cm. Latimea piciorului: 30 cm. Lungimea piciorului. 95 cm. Dimensiunile date pentru marimea: S.

Bumbacul organic este cultivat fara utilizarea substantelor chimice periculoase pentru sanatate, a pesticidelor chimice sau a ingrasamintelor artificiale. Fason regular. Model cu guler. Incheiere scurta cu nasturi. Lungimea: 73 cm. Latimea la subrat: 52 cm. Dimensiunile date pentru marimea: M.

Bumbacul organic este cultivat fara utilizarea substantelor chimice periculoase pentru sanatate, a pesticidelor chimice sau a ingrasamintelor artificiale. Fason lejer. Banda elastica in talie. Tesatura elastica. Latimea in talie: 37 cm. Latimea in solduri: 48 cm. Inaltimea taliei: 33 cm. Latimea piciorului: 34 cm. Lungimea: 42 cm. Dimensiunile date pentru marimea: S.

Acest produs este fabricat din bumbac organic. Fason drept. Elastic in talie cu snururi. Buzunare oblice. Latimea in talie: 35 cm. Latimea in solduri: 51 cm. Inaltimea taliei: 26 cm. Latimea piciorului: 29 cm. Lungimea: 34 cm. Dimensiunile date pentru marimea: S.

Bumbacul organic este cultivat fara utilizarea substantelor chimice periculoase pentru sanatate, a pesticidelor chimice sau a ingrasamintelor artificiale. Fason regular. Decolteu rotund. Material tricot flexibil si subtire. Lungimea: 62 cm. Latimea la subrat: 50 cm. Dimensiunile date pentru marimea: S.

Bumbacul organic este cultivat fara utilizarea substantelor chimice periculoase pentru sanatate, a pesticidelor chimice sau a ingrasamintelor artificiale. Fason drept. Doua buzunare laterale. Talie inalta. inchidere cu fermoar, nasture si carlig. Latimea in talie: 38 cm. Latimea in solduri: 48 cm. Inaltimea taliei: 27 cm. Latimea in partea de jos: 17 cm. Latimea piciorului: 30 cm. Lungimea piciorului. 93 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 36.

Acest produs a fost cusut din bumbac organic certificat care este cultivat si recoltat din plante nemodificate genetic, fara utilizarea ingrasamintelor sau pesticidelor. nic este mai ecologic, iar produsele realizate Fason lejer. Linia umerilor lasata. Incheiere scurta cu fermoar. Guler inalt cu snururi. Un buzunar cangur practic, care se indeparteaza in fata. Finisaj din manseta. Lungimea manecii (masurata de la guler): 85 cm. Lungimea: 69 cm. Latimea la subrat: 60 cm. Dimensiunile date pentru marimea: M.

Bumbacul organic este cultivat fara utilizarea substantelor chimice periculoase pentru sanatate, a pesticidelor chimice sau a ingrasamintelor artificiale. Fason slim. Doua buzunare laterale. Talie regulata. Incheiere cu nasture si fermoar. Tesatura neteda. Latimea in talie: 43 cm. Latimea in solduri: 52 cm. Inaltimea taliei: 25 cm. Latimea in partea de jos: 26 cm. Latimea piciorului: 32 cm. Lungimea piciorului. 45 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 31.

Modelul este fabricat in conformitate cu ipotezele Grupului de lucru pentru piele, care certifica tabacariile prin audituri riguroase. Scopul acestor masuri este de a reduce consumul de energie si apa necesar pentru bronzarea pielii, precum si de a elimina contaminarea prin canalizare. Incheiere cu clema. Buzunar pentru monede incheiat cu clema. Compartimente pentru carduri. Compartiment pentru bancnote. Dimensiunile: 10x13 cm.

Model impachetat in cutiuta de firma. Buzunar pentru monede incheiat cu fermoar. Incheiere cu clema. Material neted. Dimensiunile: 7x11 cm.

Produsul este certificat conform Standardului responsabil de lana (RWS). Materialul din care este fabricat include lana de la ferme care sunt certificate in mod independent pentru bunastarea animalelor si cerintele de gestionare a terenurilor. Fason drept. Incheiere cu nasturi. Linia umerilor lasata. Maneca lunga. Material tricot flexibil si subtire. Finisaj din manseta. Lungimea manecii (masurata de la decolteu): 79 cm. Lungimea: 57 cm. Latimea la subrat: 57 cm. Dimensiunile date pentru marimea: S.

Modelul este fabricat in conformitate cu ipotezele Grupului de lucru pentru piele, care certifica tabacariile prin audituri riguroase. Scopul acestor masuri este de a reduce consumul de energie si apa necesar pentru bronzarea pielii, precum si de a elimina contaminarea prin canalizare. Inaltimea: 20 cm. Latimea la baza: 14 cm.

Bumbacul organic este cultivat fara utilizarea substantelor chimice periculoase pentru sanatate, a pesticidelor chimice sau a ingrasamintelor artificiale. Fason lejer. Linia umerilor lasata. Doua buzunare laterale. Gluga cu snur ofera un plus de caldura si acoperire atunci cand aveti nevoie de ea. Finisaj din manseta. Tricot neted. Lungimea manecii (masurata de la gluga): 78 cm. Lungimea: 60 cm. Latimea la subrat: 56 cm. Dimensiunile date pentru marimea: S.

Better Cotton Initiative. Produsele marcate cu acest semn contin cel putin 50% bumbac de la un vanzator sau o marca apartinand initiativei Better Cotton si care investesc in dezvoltarea BCI. Fason lejer. Linia umerilor lasata. Un buzunar cangur practic, care se indeparteaza in fata. Gluga stransa cu snururi. Model cu imprimeu. Finisaj din manseta. Lungimea manecii (masurata de la gluga): 80 cm. Lungimea: 58 cm. Latimea la subrat: 57 cm. Dimensiunile date pentru marimea: S.

Model impachetat in cutiuta de firma. Material neted. Incheiere cu clema. Buzunar pentru monede incheiat cu clema. Compartimente pentru carduri. Compartiment pentru bancnote. Dimensiunile: 9,5x10 cm.

Produsul contine lana obtinuta intr-un mod etic, din cresterea care are grija de conditiile de viata adecvate ale animalelor. Model lejer. Linia umerilor lasata. Buzunare oblice. Incheiere cu nasturi. Finisaj din manseta. Lungimea manecii (masurata de la guler): 71 cm. Lungimea: 77 cm. Latimea la subrat: 55 cm. Dimensiunile date pentru marimea: S.

Produsul contine lana obtinuta intr-un mod etic, din cresterea care are grija de conditiile de viata adecvate ale animalelor. Fason drept. Linia umerilor lasata. Incheiere cu fermoar. Lungimea manecii (masurata de la guler): 76 cm. Lungimea: 60 cm. Latimea la subrat: 51 cm. Dimensiunile date pentru marimea: S.

Acest produs a fost cusut din bumbac organic certificat care este cultivat si recoltat din plante nemodificate genetic, fara utilizarea ingrasamintelor sau pesticidelor. nic este mai ecologic, iar produsele realizate Fason lejer. Talie inalta. O banda elastica in talie si o ajustare suplimentara a latimii interioare cu snur, care previne alunecarea in timpul miscarii. Picior conic. Cusaturi decorative. Doua buzunare laterale. Tricot neted. Latimea in talie: 38 cm. Latimea in solduri: 53 cm. Inaltimea taliei: 37 cm. Latimea in partea de jos: 35 cm. Latimea piciorului:

Produsul este certificat conform Standardului responsabil de lana (RWS). Materialul din care este fabricat include lana de la ferme care sunt certificate in mod independent pentru bunastarea animalelor si cerintele de gestionare a terenurilor. Fason lejer. Linia umerilor lasata. Incheiere cu nasturi. Lungimea manecii (masurata de la decolteu): 71 cm. Lungimea: 113 cm. Latimea la subrat: 52 cm. Dimensiunile date pentru marimea: S.

Partial realizat din material cupro, ale carui fibre sunt produse intr-un proces de productie durabil din celuloza gasita in semintele de bumbac si care sunt biodegradabile si, prin urmare, ecologice. Fason drept. Decolteu rotund. Lungimea manecii. 70 cm. Lungimea: 60 cm. Latimea la subrat: 50 cm. Dimensiunile date pentru marimea: S.

Umplutura este realizata din puf natural reciclat, produs in conformitate cu ipotezele certificatului RDS (Responsible Down Standard). Fason drept. Fixare cu fermoar si snap. Gluga detasabila. Buzunare oblice. Incheiere cu fermoar. Matlasat. Lungimea: 55 cm. Latimea la subrat: 52 cm. Latimea in umeri: 38 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 36.

Umplutura este realizata din puf natural reciclat, produs in conformitate cu ipotezele certificatului RDS (Responsible Down Standard). Fason drept. Matlasat. Incheiere cu fermoar. Buzunare incheiate. Guler ridicat. Model cu gluga. Lungimea: 90 cm. Latimea la subrat: 56 cm. Latimea in umeri: 43 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 36.

Umplutura este realizata din puf natural reciclat, produs in conformitate cu ipotezele certificatului RDS (Responsible Down Standard). Produsul contine materiale realizate din fibre reciclate. Fason lejer. Model izolat cu captuseala. Linia umerilor lasata. Guler ridicat. Gluga detasabila cu snururi. Fixare cu fermoar si snap. Doua buzunare laterale. Marginea inferioara este finisata cu snururi cu opritoare. Lungimea manecii (masurata de la gluga): 70 cm. Lungimea: 59 cm. Latimea la subrat: 56 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 36.

Acest produs a fost cusut partial din bumbac organic certificat, care este cultivat si recoltat din plante nemodificate genetic, fara a utiliza ingrasaminte sau pesticide.nic este mai ecologic, iar produsele realiza Fason mulat. Incheiere scurta cu nasturi. Lungimea manecii. 65 cm. Lungimea: 62 cm. Dimensiunile date pentru marimea: S. Latimea la subrat: 34 cm.

Partial realizat din material cupro, ale carui fibre sunt produse intr-un proces de productie durabil din celuloza gasita in semintele de bumbac si care sunt biodegradabile si, prin urmare, ecologice. Fason mulat. Model de golf. Tricot neted. Lungimea manecii. 62 cm. Lungimea: 60 cm. Latimea la subrat: 47 cm. Dimensiunile date pentru marimea: S.

Acest produs a fost cusut din bumbac organic certificat care este cultivat si recoltat din plante nemodificate genetic, fara utilizarea ingrasamintelor chimice pesticide. Jogger fit. Elastic in talie cu snururi. Buzunare oblice. Picioarele finisate cu manseta. Material tricot flexibil si subtire. Material cu textura. Latimea in talie: 36 cm. Latimea in solduri: 47 cm. Inaltimea taliei: 27 cm. Latimea in partea de jos: 12 cm. Latimea piciorului: 28 cm. Lungimea piciorului. 103 cm. Dimensiunile date pentru marimea: S.

Produsul este certificat conform Standardului responsabil de lana (RWS). Materialul din care este fabricat include lana de la ferme care sunt certificate in mod independent pentru bunastarea animalelor si cerintele de gestionare a terenurilor. Fason drept. Linia umerilor lasata. Model cu gluga. Model fara fixare. Buzunare oblice. Finisaj din manseta. Tricot de grosime medie. Tesatura elastica. Lungimea manecii (masurata de la gluga): 70 cm. Lungimea: 100 cm. Latimea la subrat: 50 cm. Dimensiunile date pentru marimea: S.

Produsul contine materiale realizate din fibre reciclate. Fason drept. Model cu captuseala. Fixare cu fermoar si snap. Buzunare incheiate. Un buzunar interior suplimentar va permite sa depozitati in siguranta articole mici. Lungimea manecii (masurata de la guler): 72 cm. Lungimea: 60 cm. Latimea la subrat: 63 cm. Dimensiunile date pentru marimea: S.

Verifica marc opolo culoarea bej direct in magazinul preferat.

itgalaxy
Disponibil la cautare
Verificat acum: 5 ore
pcgarage
Disponibil la cautare
Verificat acum: 5 ore
decathlon
Disponibil la cautare
Verificat acum: 5 ore
Emag
Disponibil la cautare
Verificat acum: 5 ore
vexio
Disponibil la cautare
Verificat acum: 5 ore
* Verificati pretul si disponibiliatea direct in magazinele afisate. Ofertele curente nu sunt verificate in timp real iar diferente pot sa apara.

Marc opolo culoarea bej la Pret Mic

Verifica marc opolo culoarea bej direct in magazinul tau preferat si alege oferta care ti se potriveste. Cautarea facem pe cat mai multe magazine online, astfel incat sa ai intodeauna de unde alege. Retine totusi faptul ca uneori disponibilitatea pentru marc opolo culoarea bej trebuie verificata manual in magazinul preferat, acesta nefiind urmarit constant in timp real.

Estimam peste 2,590 produse disponibile la cautare pentru marc opolo culoarea bej. Acest numar poate sa difere de la un magazin la altul. In cazul in care nu reusim sa gasim nici un produs, poti oricand alege oricare dintre magazine online si poti verifica manual produsul sau termenul cautat.

Iti recomandam inainte de oricare achizitie, sa verifici acelasi produs pe mai multe magazine astfel incat sa te asiguri ca nu ratezi nici o oferta. Marc opolo culoarea bej poate fi furnizat de mai multe firme si branduri, pretul acestuia fiind diferit depinzand de locul de unde il achizitionezi. Marc opolo culoarea bej la pret mic poate fi gasit de regula in perioada sarbatorilor, dar nu numai. Magazine si branduri de renume au oferte de pret frecvent, tu trebuie doar sa le urmaresti.

 • Intrebari Frecvente

  Cum gasesti cel mai mic pret pentru marc opolo culoarea bej?

  Atunci cand vrei sa gasesti marc opolo culoarea bej la cel mai mic pret, iti recomandam sa verifici mai multe magazine online si sa faci o comparatie.

  Care magazine online au marc opolo culoarea bej?

  Lista magazinelor este afisata atunci cand gasim o oferta curenta sau marc opolo culoarea bej la pret mic in oricare dintre acestea.

  Care sunt cele mai cautate magazine pentru marc opolo culoarea bej?

  Poti gasi marc opolo culoarea bej in numeroase magazine online. Facem cautarea in peste 100 dintre acestea.