Cauti imilab ec2? Oferte si Reduceri - 167 produse

Vezi imilab ec2 disponibil in zeci de magazine online si alege produsul la pretul cel mai mic. Am gasit peste 167 produse disponibile la cautare pe care le poti alege dupa magazin, reducere sau brand. In cazul in care nu exista nici o reducere curenta pentru cautarea ta: imilab ec2, poti verifica oricand disponibilitatea acestuia in magazinul tau online favorit. Retine faptul ca reducerile sau ofertele curente pentru imilab ec2 sunt in numar limitat iar disponibilitatea acestuia s-ar putea sa nu mai existe acum.

Reduceri de sezon

Xiaomi - IMILAB EC2 ( fara unitate gateway )    Camera Wi-Fi cu acumulator (complet independenta, se monteaza simplu fara fire electrice de conectare) Autonomie acumulator cu o singura incarcare de pana la 4 luni – perioada de autonomie a acumulatorului difera in functie de conditiile climaterice si a traficului din zona camerei.  Se foloseste in exterior/interior – camera are protectie mare IP66 si functioneaza la exterior in conditii de temperaturi extreme ( opereaza la temperaturi de la -20 C pana la 50 C ) AI -detecteaza prezenta umana -comunica evenimentul pe telefon/tableta Functioneaza cu aplicatia Xiaomi – Mi Home pe telefon mobil/tableta Se pot conecta Wi-Fi pana la 4 camere la o unitate gateway ( camera se conecteaza la internet/aplicatie doar prin gateway- nu este inclus in pachet )  Camera se activeaza la miscare /detectare prezenta umana si inregistreaza evenimentele pe memory card-ul conectat la Gateway ( accepta memory card de max 64Gb – nu este inclus in pachet si se achizitioneaza separat) Comunicare audio in ambele sensuri, inspre si dinspre camera

Verifica imilab ec2 direct in magazinul preferat.

Emag
Disponibil la cautare
Verificat acum: 9 ore
vexio
Disponibil la cautare
Verificat acum: 9 ore
Elefant
Disponibil la cautare
Verificat acum: 9 ore
decathlon
Disponibil la cautare
Verificat acum: 9 ore
flanco
Disponibil la cautare
Verificat acum: 9 ore
* Verificati pretul si disponibiliatea direct in magazinele afisate. Ofertele curente nu sunt verificate in timp real iar diferente pot sa apara.

Imilab ec2 la Pret Mic

Verifica imilab ec2 direct in magazinul tau preferat si alege oferta care ti se potriveste. Cautarea facem pe cat mai multe magazine online, astfel incat sa ai intodeauna de unde alege. Retine totusi faptul ca uneori disponibilitatea pentru imilab ec2 trebuie verificata manual in magazinul preferat, acesta nefiind urmarit constant in timp real.

Estimam peste 2,234 produse disponibile la cautare pentru imilab ec2. Acest numar poate sa difere de la un magazin la altul. In cazul in care nu reusim sa gasim nici un produs, poti oricand alege oricare dintre magazine online si poti verifica manual produsul sau termenul cautat.

Iti recomandam inainte de oricare achizitie, sa verifici acelasi produs pe mai multe magazine astfel incat sa te asiguri ca nu ratezi nici o oferta. Imilab ec2 poate fi furnizat de mai multe firme si branduri, pretul acestuia fiind diferit depinzand de locul de unde il achizitionezi. Imilab ec2 la pret mic poate fi gasit de regula in perioada sarbatorilor, dar nu numai. Magazine si branduri de renume au oferte de pret frecvent, tu trebuie doar sa le urmaresti.

 • Intrebari Frecvente

  Cum gasesti cel mai mic pret pentru imilab ec2?

  Atunci cand vrei sa gasesti imilab ec2 la cel mai mic pret, iti recomandam sa verifici mai multe magazine online si sa faci o comparatie.

  Care magazine online au imilab ec2?

  Lista magazinelor este afisata atunci cand gasim o oferta curenta sau imilab ec2 la pret mic in oricare dintre acestea.

  Care sunt cele mai cautate magazine pentru imilab ec2?

  Poti gasi imilab ec2 in numeroase magazine online. Facem cautarea in peste 100 dintre acestea.