Cauti gard electric? Oferte si Reduceri - 730 produse

Vezi gard electric disponibil in zeci de magazine online si alege produsul la pretul cel mai mic. Am gasit peste 730 produse disponibile la cautare pe care le poti alege dupa magazin, reducere sau brand. In cazul in care nu exista nici o reducere curenta pentru cautarea ta: gard electric, poti verifica oricand disponibilitatea acestuia in magazinul tau online favorit. Retine faptul ca reducerile sau ofertele curente pentru gard electric sunt in numar limitat iar disponibilitatea acestuia s-ar putea sa nu mai existe acum.

Reduceri de sezon

Descriere: Acest gard pentru câini fara fir este nou lansat, este unul dintre cele mai fiabile, rentabile sisteme de reainere a animalelor de companie disponibile astazi. Ușor de instalat, reîncarcabil, IP 67 impermeabil și 100 niveluri de corecaie a gulerului fara fir. Este potrivit și ușor pentru orice câine de orice dimensiune.. Un cablu îngropat transmite un semnal radio inofensiv. Când câinele dvs. se apropie de limita, semnalul determina ca receptorul de guler al câinelui sa furnizeze corecaia setata. Acest gard electric invizibil va va ajuta sa va instruiai câinele sa ramâna în zona dorita de dvs. Specificatii produs: - 100 nivele ajustabile - Control de latime a campului variabil - Indicator sonor si vizual de rupere a firului - Ajustare mai precisa cu scala digitala - Detectarea a vitezei pentru system “anti-alergare” - Timp indelungat in mod standby (500 ore) la o singura incarcare (3 ore); - Distanta de pana 300m - Recomandat pentru catei ce cantaresc cel putin least 2.2 kg si varsta de cel putin 6 luni.   ATENTIE: - Gardul electric este conceput numai pentru utilizarea acestuia in aer liber, pentru a evita interferenaa aplicaaiei la domiciliu; - Permiteti cainelui sa se obisnuiasca cu gulerul inainte de antrenament. A nu se utiliza acest aparat prea agresiv. - Asigurati-va ca animalul dvs. este potrivit pentru acest tip de antrenament si a nu fi asociat cu o pedeapsa. - A NU SE LASA zgarda pe cainele dvs mai mult de 12 ore. - NICIODATA sa nu efectuati proceduri de setare a zgarzii cand aceasta se afla pe cainele dvs. - Zgarda electrica trebuie folosita doar in supravegherea unui adult. - A NU LASA copii in preajma dispozitivului.

Verifica gard electric direct in magazinul preferat.

pcgarage
Disponibil la cautare
Verificat acum: 4 ore
Emag
Disponibil la cautare
Verificat acum: 4 ore
itgalaxy
Disponibil la cautare
Verificat acum: 4 ore
Elefant
Disponibil la cautare
Verificat acum: 4 ore
evomag
Disponibil la cautare
Verificat acum: 4 ore
* Verificati pretul si disponibiliatea direct in magazinele afisate. Ofertele curente nu sunt verificate in timp real iar diferente pot sa apara.

Gard electric la Pret Mic

Verifica gard electric direct in magazinul tau preferat si alege oferta care ti se potriveste. Cautarea facem pe cat mai multe magazine online, astfel incat sa ai intodeauna de unde alege. Retine totusi faptul ca uneori disponibilitatea pentru gard electric trebuie verificata manual in magazinul preferat, acesta nefiind urmarit constant in timp real.

Estimam peste 597 produse disponibile la cautare pentru gard electric. Acest numar poate sa difere de la un magazin la altul. In cazul in care nu reusim sa gasim nici un produs, poti oricand alege oricare dintre magazine online si poti verifica manual produsul sau termenul cautat.

Iti recomandam inainte de oricare achizitie, sa verifici acelasi produs pe mai multe magazine astfel incat sa te asiguri ca nu ratezi nici o oferta. Gard electric poate fi furnizat de mai multe firme si branduri, pretul acestuia fiind diferit depinzand de locul de unde il achizitionezi. Gard electric la pret mic poate fi gasit de regula in perioada sarbatorilor, dar nu numai. Magazine si branduri de renume au oferte de pret frecvent, tu trebuie doar sa le urmaresti.

 • Intrebari Frecvente

  Cum gasesti cel mai mic pret pentru gard electric?

  Atunci cand vrei sa gasesti gard electric la cel mai mic pret, iti recomandam sa verifici mai multe magazine online si sa faci o comparatie.

  Care magazine online au gard electric?

  Lista magazinelor este afisata atunci cand gasim o oferta curenta sau gard electric la pret mic in oricare dintre acestea.

  Care sunt cele mai cautate magazine pentru gard electric?

  Poti gasi gard electric in numeroase magazine online. Facem cautarea in peste 100 dintre acestea.