Cauti electronice? Oferte si Reduceri - 522 produse

Vezi electronice disponibil in zeci de magazine online si alege produsul la pretul cel mai mic. Am gasit peste 522 produse disponibile la cautare pe care le poti alege dupa magazin, reducere sau brand. In cazul in care nu exista nici o reducere curenta pentru cautarea ta: electronice, poti verifica oricand disponibilitatea acestuia in magazinul tau online favorit. Retine faptul ca reducerile sau ofertele curente pentru electronice sunt in numar limitat iar disponibilitatea acestuia s-ar putea sa nu mai existe acum.

Reduceri de sezon

SMARTWATCH E-BODA EPOCH T300 SEA GREEN Ceasul inteligent E-Boda Smartwatch Epoch T300 Sea Green te notifica atunci când este conectat la un smartphone prin Bluetooth 5.0, înregistreaza date despre activitatea ta fizica, ritmul cardiac, monitorizeaza temperatura corporala în mod continuu și îai monitorizeaza somnul.

SMARTWATCH E-BODA EPOCH T300 DARK MOUNTAIN Ceasul inteligent E-Boda Smartwatch Epoch T300 Dark Mountain te notifica atunci când este conectat la un smartphone prin Bluetooth 5.0, înregistreaza date despre activitatea ta fizica, ritmul cardiac, monitorizeaza temperatura corporala în mod continuu și îai monitorizeaza somnul.

SMARTWATCH E-BODA EPOCH T100 ENERGYFIT DARK Cu noul Smartwatch E-Boda Epoch T100 Energyfit Dark ai scapat de grija încarcarii în fiecare seara a dispozitivului. De acum, te bucuri de o autonomie de pâna la 5 zile cu o singura încarcare și pâna la 20 de zile în modul stand by.

Dimensiunile: 5,2 x 4 x 5,1 cm.

Un set de 1000 de puzzle-uri dificile cu model astronomic, acoperit cu un strat de aur. Setul include un afis suplimentar (30,5 x 30,5 cm.). Dimensiune puzzle dupa pliere: 61 x 61 cm.

Dimensiunile: 18,5 x 18 x 8 cm.

Kitul are 30 de carti. Dimensiunile: 13 x 9 x 20 cm.

Speaker din plastic. Are un procesor audio incorporat Kalimba DSP (CVC). Gama Bluetooth: pana la 10 m. Are un microfon incorporat si o functie de primire a apelurilor telefonice (protocolul HFP). Trupa de transmisie: 70-20000Hz. Volumul maxim: 85 dB. Putere: 3 W. Are 3 moduri de dans: rapid, lent si oprit. Timp de incarcare: pana la 3 ore. Este timpul sa redati muzica pe baterie: 3 ore. incarcarea cu cablul micro-USB (inclus in set) Dimensiunile: 7 x 4 x 10 cm.

intregul ambalat intr-o cutie poate fi un mare cadou. Dimensiunile: 11,7 x 8 x 2,1 cm.

Setul contine o armonica orala, o brosura si o carpa de curatat. intregul ambalat intr-o cutie poate fi un mare cadou. Dimensiunile: 10,4 x 2,2 cm.

Necesita baterie 2 AA (nu este inclusa). Dimensiunile: 8 x 9 x 8,5 cm.

Dimensiunile: 20 x 5 x 32,5 cm.

Dimensiunile: 20 x 5 x 32,5 cm.

Necesita baterie 2 AA (nu este inclusa). Dimensiunile: 20 x 4,8 x 50 cm.

Are un varf USB, un varf de incarcare pentru iPhone si o carabina. Dimensiunile: 3,5 x 12,5 x 1,3 cm.

Contine trei recipiente pentru shot-uri (30 ml), trei zaruri si pictograme animale. intregul ambalat intr-o cutie poate fi un mare cadou. Dimensiunile: 12 x 10,5 x 4 cm.

Kitul are 30 de carti. Dimensiunile: 8,3 x 8,3 x 20 cm.

Kitul are 30 de carti. Dimensiunile: 8,3 x 8,3 x 20 cm.

Kitul are 30 de carti. Dimensiunile: 8,3 x 8,3 x 20 cm.

Design simplu si elegant. Necesita o singura baterie AA. Bateriile nu sunt incluse Diametru: 45 cm.

Design simplu si elegant. Numerele mari pe un fundal contrastant fac ca totul sa fie extrem de lizibil. Necesita o singura baterie AA. Bateriile nu sunt incluse Dimensiunile: 11 x 12 x 5,2 cm.

Design simplu si elegant. Numerele mari pe un fundal contrastant fac ca totul sa fie extrem de lizibil. Necesita o singura baterie AA. Bateriile nu sunt incluse Dimensiunile: 11 x 12 x 5,2 cm.

Design simplu si elegant. Necesita o singura baterie AA. Bateriile nu sunt incluse Diametru: 90 cm.

Dispozitivele de stingere Sf. Florian sparg imaginea stingatorului ca fiind un dispozitiv inestetic si incomod. Este un dispozitiv atractiv care combina designul si siguranta. Are o garantie de 5 ani si un numar de serie unic plasat pe cardul de stingator atasat la pachet. in partea superioara a dispozitivului se afla un manometru care arata nivelul de presiune al CO2 si este echipat cu un suport magnetic pentru agata de perete. Eficienta de stingere: 3A 5F. Masa agentului de stingere: 0,7 dm3. Tip de agent de stingere: Furex Casa Bio. Factor de antrenare: azot. Presiune de

Modelul este impermeabil si are functie de izolare termica. Articolul trebuie curatat cu o carpa umeda. Dimensiunile: 49,5 x 54 x 16,5 cm.

Setul include: 4 taste de soclu, 6 taste rezervoare, surubelnita de masa, surubelnita T25, surubelnita plat. intregul ambalat intr-o cutie poate fi un mare cadou. Balanta: 2 kg. Dimensiunile: 24 × 4 × 35 cm.

Dimensiunile: 18 x 13 x 4,5 cm.

intregul ambalat intr-o cutie poate fi un mare cadou. Dimensiunile: 11 x 9 x 2 cm.

Design simplu si elegant. Necesita baterii AA (nu sunt incluse). Dimensiunile: 9,5 x 51,5 cm.

intregul ambalat intr-o cutie poate fi un mare cadou. Dimensiunile: 11 x 8,5 x 2,2 cm.

intregul ambalat intr-o cutie poate fi un mare cadou. Dimensiunile: 10 x 8 x 2,5 cm.

Design distractiv. O idee excelenta de cadouri. Dimensiunile: 17,5 x 6 x 5 cm.

Design simplu si elegant. Necesita baterii AA (nu sunt incluse). Diametru: 26 cm.

Verifica electronice direct in magazinul preferat.

decathlon
Disponibil la cautare
Verificat acum: 6 ore
evomag
Disponibil la cautare
Verificat acum: 6 ore
itgalaxy
Disponibil la cautare
Verificat acum: 6 ore
cel
Disponibil la cautare
Verificat acum: 6 ore
Elefant
Disponibil la cautare
Verificat acum: 6 ore
* Verificati pretul si disponibiliatea direct in magazinele afisate. Ofertele curente nu sunt verificate in timp real iar diferente pot sa apara.

Electronice la Pret Mic

Verifica electronice direct in magazinul tau preferat si alege oferta care ti se potriveste. Cautarea facem pe cat mai multe magazine online, astfel incat sa ai intodeauna de unde alege. Retine totusi faptul ca uneori disponibilitatea pentru electronice trebuie verificata manual in magazinul preferat, acesta nefiind urmarit constant in timp real.

Estimam peste 1,005 produse disponibile la cautare pentru electronice. Acest numar poate sa difere de la un magazin la altul. In cazul in care nu reusim sa gasim nici un produs, poti oricand alege oricare dintre magazine online si poti verifica manual produsul sau termenul cautat.

Iti recomandam inainte de oricare achizitie, sa verifici acelasi produs pe mai multe magazine astfel incat sa te asiguri ca nu ratezi nici o oferta. Electronice poate fi furnizat de mai multe firme si branduri, pretul acestuia fiind diferit depinzand de locul de unde il achizitionezi. Electronice la pret mic poate fi gasit de regula in perioada sarbatorilor, dar nu numai. Magazine si branduri de renume au oferte de pret frecvent, tu trebuie doar sa le urmaresti.

 • Intrebari Frecvente

  Cum gasesti cel mai mic pret pentru electronice?

  Atunci cand vrei sa gasesti electronice la cel mai mic pret, iti recomandam sa verifici mai multe magazine online si sa faci o comparatie.

  Care magazine online au electronice?

  Lista magazinelor este afisata atunci cand gasim o oferta curenta sau electronice la pret mic in oricare dintre acestea.

  Care sunt cele mai cautate magazine pentru electronice?

  Poti gasi electronice in numeroase magazine online. Facem cautarea in peste 100 dintre acestea.