Cauti bucatarie? Oferte si Reduceri - 461 produse

Vezi bucatarie disponibil in zeci de magazine online si alege produsul la pretul cel mai mic. Am gasit peste 461 produse disponibile la cautare pe care le poti alege dupa magazin, reducere sau brand. In cazul in care nu exista nici o reducere curenta pentru cautarea ta: bucatarie, poti verifica oricand disponibilitatea acestuia in magazinul tau online favorit. Retine faptul ca reducerile sau ofertele curente pentru bucatarie sunt in numar limitat iar disponibilitatea acestuia s-ar putea sa nu mai existe acum.

Reduceri de sezon

Uscator rufe metal alb gri Nodar - Produs din sectiunea Home & Deco, categoria Mobilier baie & bucatarie, subcategoria Suporturi si accesorii la pretul de 198.75 Lei; Producator: Decorer

Uscator rufe metal alb albastru Vadar - Produs din sectiunea Home & Deco, categoria Mobilier baie & bucatarie, subcategoria Suporturi si accesorii la pretul de 198.75 Lei; Producator: Decorer

Uscator rufe otel violet Denal - Produs din sectiunea Home & Deco, categoria Mobilier baie & bucatarie, subcategoria Suporturi si accesorii la pretul de 498.75 Lei; Producator: Decorer

Uscator rufe metal alb gri Elfy - Produs din sectiunea Home & Deco, categoria Mobilier baie & bucatarie, subcategoria Suporturi si accesorii la pretul de 323.75 Lei; Producator: Decorer

Uscator de rufe vertical, mobil, 3 nivele si suport umerase, 80 x 57 x 165 cm - Produs din sectiunea Home & Deco, categoria Mobilier baie & bucatarie, subcategoria Diverse la pretul de 176.5 Lei; Producator: Caerus Capital

Uscator de haine metal alb gri Andro - Produs din sectiunea Home & Deco, categoria Mobilier baie & bucatarie, subcategoria Suporturi si accesorii la pretul de 436.25 Lei; Producator: Decorer

Dimensiunile: 15 x 7,6 x 4,5 cm.

Dimensiunile: 8,3 x 8,3 cm. Capacitate: 175 ml.

Cos cu fructe din metal. Are capacitatea de a schimba forma. Dimensiunile: 30,8 x 30,8 x 1 cm.

O forma simpla, geometrica va permite sa curatati cu usurinta. Are o acoperire moale cu o suprafata aspra care ii confera proprietati anti-alunecare, care permite utilizarea unui dozator si in timpul unei cada sau dus. Capacitate: 236,5 ml. Dimensiunile: 14 x 7 cm.

O forma simpla, geometrica va permite sa curatati cu usurinta. Are o acoperire moale cu o suprafata aspra care ii confera proprietati anti-alunecare, care permite utilizarea unui dozator si in timpul unei cada sau dus. Capacitate: 236,5 ml. Dimensiunile: 14 x 7 cm.

Balanta: 0,14 kg. Dimensiunile: 50 x 70 cm.

Balanta: 0,140 kg. Dimensiunile: 50 x 70 cm.

Balanta: 0,14 kg. Dimensiunile: 50 x 70 cm.

Balanta: 0,14 kg. Dimensiunile: 50 x 70 cm.

Un castron din lut. Culorile si modelul pot fi usor diferite unele de altele. Puteti spala in masina de spalat vase. Balanta: 0,420 kg. Dimensiunile: 15 x 8 cm.

Cos cu fructe din metal. Are capacitatea de a schimba forma. Dimensiunile: 30,8 x 30,8 x 1 cm.

Spalati apa cu sapun cu mana. Dimensiunile: 51 x 99 x 0,3 cm.

Produsul poate avea contact alimentar. Spalati manualul. Dimensiunile: 27 x 7 cm.

Produsul poate avea contact alimentar. Spalati manualul. Dimensiunile: 25 x 4 x 7 cm.

Produsul poate avea contact alimentar. Cana din lut. Se poate spala in masina de spalat vase. Poate fi folosit intr-un cuptor cu microunde. Capacitate: 550 ml. Dimensiunile: 9,5 x 12,5 cm.

Capacitate: 250 ml. Produsul poate avea contact alimentar. Puteti spala in masina de spalat vase. Nu utilizati intr-un cuptor cu microunde. Dimensiunile: 6,5 x 11,5 cm.

Diametru: 18 cm. Produsul poate avea contact alimentar. Puteti spala in masina de spalat vase. Puteti utiliza in cuptorul cu microunde.

Borcan de depozitare din sticla. Borcanul poate fi atarnat pe o sfoara. Capacitate: 850 ml. Containerul poate fi spalat intr-o masina de spalat vase, capacul trebuie curatat cu o carpa umeda. Produsul poate avea contact alimentar. Nu utilizati intr-un cuptor cu microunde. Dimensiunile: 13 x 15,5 cm.

Capacitate: 75 ml. Produsul poate avea contact alimentar. Puteti spala in masina de spalat vase. Puteti utiliza in cuptorul cu microunde. Dimensiunile: 8 x 3,5 cm.

Produsul poate avea contact alimentar. Nu spalati in masina de spalat vase. Dimensiunile: 6,5 x 28 cm.

Produsul poate avea contact alimentar. Nu spalati in masina de spalat vase. Nu utilizati intr-un cuptor cu microunde. Dimensiunile: 35 x 3 cm.

Capacitate: 1000 ml. Nu spalati in masina de spalat vase. Nu expuneti la temperaturi ridicate. Nu utilizati intr-un cuptor cu microunde. Dimensiunile: 25 x 12 cm.

Produsul poate avea contact alimentar. Nu spalati in masina de spalat vase. Nu expuneti la temperaturi ridicate. Produse realizate manual, piese individuale pot fi usor diferite. Dimensiunile: 30 x 6 cm.

Capacitate: 250 ml. Produsul poate avea contact alimentar. Puteti spala in masina de spalat vase. Nu utilizati intr-un cuptor cu microunde. Produse realizate manual, piese individuale pot fi usor diferite. Dimensiunile: 7 x 13 cm.

Design distractiv. Dimensiunile: 11,8 x 7 x 5 cm.

Cana din lut. Ulciorul trebuie spalat manual. Culorile si modelul pot fi usor diferite unele de altele. Dimensiunile: 15 x 14 cm.

Verifica bucatarie direct in magazinul preferat.

evomag
Disponibil la cautare
Verificat acum: 4 ore
Emag
Disponibil la cautare
Verificat acum: 4 ore
Elefant
Disponibil la cautare
Verificat acum: 4 ore
cel
Disponibil la cautare
Verificat acum: 4 ore
pcgarage
Disponibil la cautare
Verificat acum: 4 ore
* Verificati pretul si disponibiliatea direct in magazinele afisate. Ofertele curente nu sunt verificate in timp real iar diferente pot sa apara.

Bucatarie la Pret Mic

Verifica bucatarie direct in magazinul tau preferat si alege oferta care ti se potriveste. Cautarea facem pe cat mai multe magazine online, astfel incat sa ai intodeauna de unde alege. Retine totusi faptul ca uneori disponibilitatea pentru bucatarie trebuie verificata manual in magazinul preferat, acesta nefiind urmarit constant in timp real.

Estimam peste 874 produse disponibile la cautare pentru bucatarie. Acest numar poate sa difere de la un magazin la altul. In cazul in care nu reusim sa gasim nici un produs, poti oricand alege oricare dintre magazine online si poti verifica manual produsul sau termenul cautat.

Iti recomandam inainte de oricare achizitie, sa verifici acelasi produs pe mai multe magazine astfel incat sa te asiguri ca nu ratezi nici o oferta. Bucatarie poate fi furnizat de mai multe firme si branduri, pretul acestuia fiind diferit depinzand de locul de unde il achizitionezi. Bucatarie la pret mic poate fi gasit de regula in perioada sarbatorilor, dar nu numai. Magazine si branduri de renume au oferte de pret frecvent, tu trebuie doar sa le urmaresti.

 • Intrebari Frecvente

  Cum gasesti cel mai mic pret pentru bucatarie?

  Atunci cand vrei sa gasesti bucatarie la cel mai mic pret, iti recomandam sa verifici mai multe magazine online si sa faci o comparatie.

  Care magazine online au bucatarie?

  Lista magazinelor este afisata atunci cand gasim o oferta curenta sau bucatarie la pret mic in oricare dintre acestea.

  Care sunt cele mai cautate magazine pentru bucatarie?

  Poti gasi bucatarie in numeroase magazine online. Facem cautarea in peste 100 dintre acestea.